Notícies

Meat Attraction Madrid, la trobada professional del sector carni

04.09.2018

L’èxit de la primera edició de Meat Attraction ha animat a Ifema i la patronal Anice, Asociación Nacional de Indus- trias de la Carne de España, a convocar la segona edició d’aquesta Fira del Sector Carni, que es desenvoluparà del 18 al 20 de setembre de 2018, en el pavelló 4 de la Fira de Madrid.

Aquesta nova edició de Meat Attraction convocarà nova- ment als agents que intervenen en el procés de producció com a escorxadors, sales d’especejament, indústries elab- oradores, empreses especialitzades en emmagatzematge i transport, i la comercialització i distribució al mercat in- terior i exterior. I d’altra banda, estaran també represen- tats els productors, transformadors i distribuïdors de carn i derivats, i els proveïdors i distribuidors de la indústria.

#DISTRIMEAT, EL FUTUR DE LA COMERCIALITZACIÓ DE PRODUCTES CARNIS

El 17 de setembre, com a antesala del Meat Atraction 2018, se celebrarà la jornada “#DistriMeat, el futur de la comer- cialització de productes cárnis” i reunirà a experts nacio- nals i internacionals del sector que abordaran el futur de la comercialització i distribució de carn i productes carnis. Per assistir-hi cal completar la inscripció a través d’un for- mulari online a www.distrimeat.es/inscribirse.

MÉS NOTÍCIES
15.09.2018
Jornada tècnica Professional: La maduració de la carn
04.09.2018
Meat Attraction Madrid, la trobada professional del sector carni
17.05.2018
Josep Dolcet, director de l’Escola Oficis de la Carn al ‘Dia de la ternera de Navarra’
19.10.2017
La cotització del autònoms puja un 3% a partir de juliol
13.10.2017
Subvencions Consorci de Comerç 2017