Notícies

Jornada tècnica Professional: La maduració de la carn

15.09.2018

Enguany la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters realitzarà una Jornada Tècnica Professional sobre un tema molt important i que està en boca de tothom com és la Maduració de la Carn.

La Jornada sobre la Maduració de la Carn es durà a terme el proper 22 d’octubre de 15:30 a 20:30 i està oberta a tot el sector i gratuïta per als socis dels Gremis de la Federació i estarà dividida en dos blocs:

CARN MADURADA: EL PRODUCTE
En aquest primer bloc s’abordaran temes que van des de l’aclariment dels conceptes maduració de la carn, les millors races d’animals per a la seva producció, els aspectes essencials de la tecnologia d’elaboració relacionats tant amb les característiques nals del producte com amb la seva seguretat alimentària. També es farà una apartat especí c sobre l’avaluació sensorial d’aquest tipus de carn.

CARN MADURADA: GASTRONOMIA, COMERCIALITZACIÓ I CONSUM
Aquest segon bloc va enfocat a conèixer les experiències, les opinions i recomanacions d’aquells professionals (cuiners, gastrònoms, carnissers, etc.) que treballen amb aquests tipus de carns. L’objectiu és conèixer de primera mà quins són els arguments que els fan decidir per un o altre tipus de producte, o quina és la millor forma de comercialització i consum.

Un dels objectius de la Federació és augmentar la visibilitat i bon fer dels seus representats, per aconseguir un tret diferencial davant els competidors; per això els ofereixen eines amb les que puguin créixer tant personal com professionalment i arribar a les tes marcades.

La jornada anirà dirigida a un ampli ventall professional, des de carnissers a empreses de producció de carn madurada, restauradors i cuiners, ramaders i productors de bestiar, investigadors i professors de cuina i, professionals relacionats amb la gastronomia i el món de la carn.

MÉS NOTÍCIES
15.09.2018
Jornada tècnica Professional: La maduració de la carn
04.09.2018
Meat Attraction Madrid, la trobada professional del sector carni
17.05.2018
Josep Dolcet, director de l’Escola Oficis de la Carn al ‘Dia de la ternera de Navarra’
19.10.2017
La cotització del autònoms puja un 3% a partir de juliol
13.10.2017
Subvencions Consorci de Comerç 2017